dålig uppdatering
Publicerat den

ja, sorry för jättedålig uppdatering på bloggen! idag har jag iaf vart på emporia och köpt en tröja och en present till Milla! :) bild på tröjan kommer förmodligen. sen var vi på ishockey, och malmö vann ;) (yaay)

japp sen efter ishockeyn åt vi på en italjensk resturang och jag åt en cesarsallad med oxfilé. nomnomnom!!!

ses!




Min Tisdag
Publicerat den

halluu! Idag har varit en... vanlig gammal tråkig Tisdag. förrutom efter skolan, då var jag på bild i Lund. vi skulle rita typ profilbilder!


denna ritade jag (vetinte om bilden blev skitliten nu, kan hända)

vi fick bara använda oss av två färger så jag valde blå och orange. jag vet att den inte är så lyckad och pannan är alldeles för kort, men ja :)

ses!




Dagen
Publicerat den



halluu, Idag har väl vart en vanlig tråkig Måndag... Typ hänt ingenting, jo jag missade bussen med en minut efter skolan. jippi. Men det gjorde ingenting för jag gick hem till Ingrid istället.... jamen detnvar typ allt.... spännande dag va? ;) 



Bild från i Söndags när jag red Faray.

Ses!





Get to know me better tag
Publicerat den







Bilder från Danmark
Publicerat den

Bilderna från Danmark!



Några av fiskarna på blå planeten


Min säng på hotellet


swimmingpoolen! (ändrade färg)



Badrummet



Utsikten från fönstret



Frukosten!!






Bloggklödd
Publicerat den

Hellu! massa klödd på bloggen, höll på att fixa till designen lite osså ba *SMASH* allt borta... alltså hela designen försvann och allt sånt. så hela kvällen har bästaste Ingrid -  (finns länk till hennes jättebraiga blogg åvanför headern) - hjälpt mig att fixa en ny design! lite kvar nu bara. Tack Ingrid!!! 

 Men iallafall frukosten på hotellet var supergod, efter det packade vi och åkte tåg hem. Tåget var jääätttecoolt!!! (vad är det med mig och tåg?) men det hade typ en barvagn där de sålde massa godis och sätena var jättesköna! älskar tåg! xD

 När jag kom hem bytte jag om och åkte nästan direkt till stallet. Faray (hästen jag rider) var lite tjurig idag, eller typ "nä-ä, jag tänker inte gå dit, jag tänker inte gå i vattenpölen, nope jag vill inte stå still, nej nej nej" aktig.... men förstår honom inte skulle inte heller vilja gå i den översvämmade padocken... menmen
 
ses! 
 
 



Dagen i Köpenhamn
Publicerat den

Ooh, första inlägget! Tänkte börja med att berätta om dagen. Vi gick upp tidigt i morse och åkte in till Köpenhamn (Jag, min mamma, syster,mormor, kusiner och så)
sedan åkte vi till museét Blå planeten och kollade på massa coola fiskar, det var värkligen jättekul! (Bilder kommer) iallafall, efter det åkte jag, mamma, Mormor och min syster metro till en resturang och OMG METRON VAR ASGRYM DET VA SERIÖCT INGEN SOM KÖRDE!!! Hihi det va jätteroligt ^^ haha men vi klämde in oss på den proppfulla resturangen och lyclades faktiskt få ett bord! Det var ett jättemysigt ställe och jag tyckte mycket om det men så tog det så hiiiimla lång tid innan maten kom men det var värkligen värt det! Jag beställde någon slags burgare med kyckling, bacon, sallad och en massa annat saskigt! Den var så god! Sen virrade vi runt bland massa bussar ett tag innan vi hittade rätt buss och åkte med mormor till stationen. Hon åkte hem och vi gick in på 7 eleven och handlade :) sen åkte vi till hotellet, badade i poolen, och nu ligger vi i sängarna på hotellrummet, slappar, tittar på TV och käkar kitkat, pringels, dounuts*, meller och bounty :) kommer massa bilder fast inte idag...

Japp jag har äntligen fixat till på bloggen, fast det är fortfarande lite kvar att fix till :)

Ses