Min stil
Publicerat den

Let's just go with the flow och göra en min stil.. Tag (?) som Malin och Ingrid gjort. 
Dom kan du hitta
v Här v
saraomalins.blogg.se
Ingridipixlar.blogg.se

Ja. Dom är goa flickor dom.
Men okey 

Jag älskar när saker ser mysiga ut. Mycket kuddar, mycket filtar. Och sen är vitt aldrig fel.
Jag bara älskar detta! Vill så gärna göra så men har inte rätt sorts vägg :( ya feel me?
Detta är ju typ en klassiker men jag älskar den så mycket så den får vara med. För min del måste dit inte vara så himmla fancy. Jag vill inte att det ska va så himmla fancy. Älskar när det ser gosigt ut, och en säng ser som bäst ut när man bara vill kasta sig i den och sova tycker jag.

Samma med soffor/vardagsrum. Det ska vara mycket ljus, och kuddar och filtar. Soffan ska se mjuk och mysig ut och det får gärna vara gröna växter och mjuka mattor. 
Detta är inte fullt ut min stil, men jag älskar verkligen detta rum. Även fast sofforna inte ser jättemjuka ut så är det bara något med rummet som är mysigt. Kuddar på golvet är typ heaven. Lågt hängande taklampor är också skitsnyggt, och som sagt, mattor.
Jag är otroligt svag för fårskinn. Och jag har en likadan filt som den stickade på bilden och den är supergosig. Den öppna spisen i bakgrunden passar bra till färgtemat och jag gillar stenväggen.
Stubbebordet älskar jag, och även de stora fönstren och väggfärgen. Badkaret är ju bara... Mmm.
Detta gjorde min dag typ. Vad skulle jag inte göra för att få bada i den? Det är dock lite för modernt för min smak men kunde inte låta bli att ha med den. Tänk att sitta där i liksom?
Älskar taket, pall/bordet och är typ besatt av sånna badkar!


Alltsåå. Enligt mig ser detta inte mysigt ut. Jag gillar inte det gula till det lila och jag tycker det ser otroligt hårdt ut. Påminner mig lite om telia eller 3 eller whatever.
Hmm, som sagt tycker jag sängen ser bäst ut när man bara vill kasta sig i den. Jag skulle inte vilja kasta mig i denna sängen. Är inte ett jättestort fan av denna supermegamodärna stilen, och den blanka röda väggen toppar typ allt supermegamodärnt.
Detta ser inte mysigt ut. Nej. Gillar dock det stora fönstret och öppenheten, men nej, det ser för sterilt och tråkigt ut. Skulle vara livrädd för att förstöra något eller stöka ner om jag var där.
Detta är bara för mycket tycker jag. Don't get me wrong,jag skulle bli jätteimpad om jag kom hem till någon som hade ett sånthär badrum. Men det är inget jag skulle vilja bo i och det är inte min stil.
Bara nej. Detta är såå inte min stil. Badkaret ser jobbigt ut och den rosa färgen ger den supermegamodärna stilen som jag inte gillar. Förstår dock att folk kan gilla det. Men det är inget för mig.



Om du lyckades ta dig igenom detta inlägg utan att dö, så... Yey!

Hörs



milina.blogg.se

håller med om det mesta! :)



URL: http://milina.blogg.se/


Morfar Hans

Nu vet jag vem du fått din goda smak efter!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo