2014
Publicerat den

Gott nytt år! 

2014.... Ja... Det låter bättre än 2013 enligt mig... 2014!

Igår vart vi host grannarna på nyårsfest! Åt god mat, marängswiss och mörkerpjett! mörkerpjett är faktiskt kul, haha föruton alla skador det är ju helt mörkt i rummet... Små barn som springer in i väggar osv...

Massa kuliga fyrverkerierier och för första gången tror jag vågade jag tända dom! Och jag vart inte alls rädd när dom smällde som jag alltid förut varit! yay! Så nu har nog Nyår typ swishat upp som min favorit högtid! jag älskar fyrverkerier. Faktiskt! yay! 
Och från där jag bor och där vi skjöt fyrverkerier har vi lixom utsikt över hela byn och alla raketer som skjuts upp där! Jättevackert! 

Sen har vi ju lyktorna... Har ni sett Trassel? haha, men där släpper dom ju upp svävande lyktor i himlen och sånna hade vi köpt! En till mig och en till min syster. Man ska skicka upp dom i himmelen med en önskning. Jag tände den och viskade min önskning... Men... Den fylldes inte med värme, det blev ett hål i den och tillslut slocknade den. Jag kunde inte skicka upp den. För min syster däremot gick det jättebra och hennes lykta flög iväg så fint... Jag tror kanske att set vart önskningen... Den kanske vart omöjlig, det gick inte och håppet bran ut...? haha jag vet inte jag håppas inte det, men jag tror det. 



Hörs! 




Milla

Hihi,jag har sett trassel! 😊 den är jättebra! ^^



URL: http://magiskamilla.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo