Nejmen ojdå !
Publicerat den

Hej!

Har inte bloggat på typ 67 år inte meningen!
SKA SKÄRPA MIG 

såååå jag har kommit hem från Idre nu! 
Åkt svart backe utan att trilla skryt, skryt!
Jag bar förlorat massa besökare på bloggen nu ooopsiii!



              Men nu känns det faktiskt som sommar! Seriöst! 
Det vart typ 15 grader varmt i Måndags när vi hade studiodag, och jag va med isa hela dagen och hade det asbra! Sprang runt i shorts lixom aaaaaah! Oooch i Tisdag solade jag och Ingrid. Solade! I bikini! Wiiihooooo!

Igga mitt ansikte och såååklart blev Isa snygg på bild som alltid.



Nu är det hääälg och det är så grymt himla sjukt skönt!! Ah! Städat rummet också! Bytt färgtematntill turkos oooooh ingen bryr sig! 

Men btw igår skrittade jag ut en runda med Gejmer. Han har varit halt och behöver sättas igång igen så jag skrittade ut en runda själv efter skolan. Mysiiigt! Utan väst oxå! Med min gamla äckliga Jofa hjälm som jag hatar för min västmoch hjälm vart i andra stallet. Men guuu va skönt utan väst!? Man kunde liksom röra på sig! 

Iiii söndas (sluta mobba min konstiga ordning) så vart jag och bästaste Ingrid och Astrid och kollade på fotboll, ssif vs torn.
Oavgjort blev det, 3-3. Sen stack vi hem till Astrid och va allmänt lata, sen kom pappa och vi åkte till min kusin som fyllde 9. Sen åkte hag till stallet och red Starman barbacka.... Ööh det behöver vi inte prata om...

NEJMEN SERIÖST VAD HÄNDER MED MITT ANSIKTE!?

Hörs vällll



mamma

Seriöst - du är rolig H...!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo